Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Kinderen stemmen op hun favoriete boeken in Bibliotheek Rijn en Venen « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Kinderen stemmen op hun favoriete boeken in Bibliotheek Rijn en Venen

Op  dinsdag 1 februari gaat de Kinderjury in Bibliotheek Rijn en Venen weer van start.  Net als bij de landelijke Kinderjury 2011 kunnen kinderen tussen zes en twaalf jaar stemmen op hun favoriete boek uit 2010. De verkiezingsperiode loop tot half mei.

De Kinderjury bekroont boeken in twee leeftijdsgroepen: 6-9 jaar en 10-12 jaar. Op een stemformulier mogen kinderen de boeken die in 2010 uitgekomen zijn beoordelen. De boeken met de meeste stemmen worden uitgeroepen tot de beste kinderboeken van Bibliotheek Rijn en Venen.

In een stemboekje noteren de kinderen welke boeken ze lezen en op een prikbord in de bibliotheek kunnen ze door middel van het plakken van stickers bijhouden hoeveel boeken ze lezen. Zijn er 3 boeken gelezen dan ontvangen ze een leuke verrassing!

De bibliotheek roept alle jeugdige lezers op om mee te doen aan de  Kinderjury !

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3