Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Grote Schoonmaak in Kaag en Braassem « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Grote Schoonmaak in Kaag en Braassem

Op zaterdagmiddag 19 maart gaat Stichting Groen Licht samen met de inwoners van Kaag en Braassem weer het zwerfvuil te lijf. Dit keer ’s middags van 13.30 tot 16.00 uur. Niet alleen ouders met kinderen worden uitgenodigd maar ook volwassenen zijn van harte welkom.  Deelnemers kunnen zich melden bij één van de 11 uitdeelpunten. Daar zijn vuilniszakken, vuilgrijpers en handschoenen verkrijgbaar. 

 Bij inlevering van een volle vuilniszak mag ieder kind een leuk kadootje uitzoeken. Bovendien doneert Groen Licht voor iedere volle zak een bedrag van 2 Euro aan een vereniging of school naar keuze. Een extra bonus wordt toegekend aan verenigingsteams die met minstens 8 personen aan het werk gaan. Elk team krijgt een extra donatie van 10 Euro. Leuk voor de teamgeest, de clubkas en de eigen woonomgeving.

Deelnemers kunnen zich op 19 maart tussen 13.30 en 16.00 uur melden bij:

  • Rijnsaterwoude – Basisschool de Kinderarcke;
  • Woubrugge – Basisschool Esselyckerwoude en Jeugdland III, Van Hoogstratenlaan 15
  • Hoogmade – Basisschool Ter Does
  • Roelofarendsveen – Basisscholen Roelevaer en Maria
  • Oude Wetering – Bonaventura College en basisschool de Elckerlyc
  • Nieuwe Wetering – Clubgebouw Door Gunst Verkregen
  • Oud-Ade en Rijpwetering – beide dorpshuizen.

 Zij ontvangen daar een vuilgrijper, vuilniszak en handschoenen en leveren hier het materiaal na afloop weer in.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3