Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Kaag en Braassem – Fietsendieven actief « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Kaag en Braassem - Fietsendieven actief

Politie Kaag en Braassem waarschuwt bewoners voor fietsendieven. In de eerste twee maanden van 2011 zijn er tien fietsen gestolen.

Eén fiets werd op donderdag 17 februari gestolen tussen 18.00 uur en 18.30 uur aan de Pastoor van der Plaatstraat. Een getuige zag een onbekende man om zich heen kijken en vervolgens een fiets in een groene auto tillen. De auto stond geparkeerd aan de Pastoor van der Plaatstraat en reed later richting de Paardenbrug.
De man was circa 1.80 meter, droeg donkere kleding en had een muts op.

De politie vraagt bewoners bij verdachte situaties 1-1-2 te bellen. Dit is namelijk een situatie waarbij elke seconde telt. Heeft u op een eerder moment iets verdachts gezien, dan kunt u bellen met de politie via 0900-8844.

1-1-2, daar pak je ook daders mee
Als u getuige bent van vernieling, vandalisme of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.’ Kijk voor meer info op: http://www.1-1-2heterdaad.nl/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3