Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Gezocht: Sportvrijwilliger 2011 « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Gezocht: Sportvrijwilliger 2011

Het jaar 2011 is uitgeroepen tot Europees jaar van de Vrijwilliger. Ook op het gebied van sport zijn vrijwilligers van het grootste belang. Zonder vrijwilligers zouden er geen sportverenigingen zijn, geen sportevenementen worden georganiseerd en zou de sociale binding in onze dorpen een stuk minder zijn.

Om deze reden organiseert Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem tijdens de Nationale Sportweek de verkiezing ‘Sportvrijwilliger van het Jaar’.

Elke sportvereniging mag één van haar vrijwilligers voordragen voor deze titel. Laat deze persoon voor een jaar het boegbeeld zijn van de vrijwilligers binnen uw vereniging; een ambassadeur die anderen enthousiast maakt om ook de handen uit de mouwen te steken.

Alle sportverenigingen in Kaag en Braassem hebben een brief ontvangen met daarbij een voordrachtformulier. Dit formulier kan tot 9 april worden ingeleverd bij de Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem, via sportpromotiekaagenbraassem@gmail.com. De uitreiking vindt plaats tijdens de opening van de Sportweek op zaterdag 16 april.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3