Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Cyclus NV verkoopt Ghanese Dochter « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Cyclus NV verkoopt Ghanese Dochter

Op de politieke avond van 4 april 2011 meldde Wethouder van Velzen dat er op 28 april een intentieverklaring getekend gaat worden om de ghanese plastic verwerkende dochter “Cyclus Elmina Plastic Recycling Ltd. Ghana” te verkopen.

In eerste instantie wordt er 80% van het aandelenkapitaal verkocht, vanwege een subsidie die niet verleend wordt aan een niet publieke onderneming. Volgens van Velzen zal de prijs niet voldoende zijn om de voorziening van 1,2 miljoen euro in Cyclus NV goed te maken. Kaag en Braassem heeft een aandeel van 2,3 procent in de NV Cyclus, en loopt dus een maximaal risico van 27600 euro. Het dividend over 2009 voor Kaag en Braassem bedroef ruim 1o duizend euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3