Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Nationale Sport Week in volle gang « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Nationale Sport Week in volle gang

Zaterdag 16 april is de Nationale Sport Week van start gegaan. In Leimuiden, Roelofarendsveen en Rijpwetering werden speciale openingsactiviteiten georganiseerd.

Kom zelf sporten!
De Sport Week duurt nog tot en met zaterdag 23 april. Er is een goed gevuld programma opgesteld, waarin staat welke verenigingen mee doen aan de Sport Week en wat voor activiteiten zij gratis aanbieden. U kunt het volledige programma bekijken op www.sportweekkaagenbraassem.nl. Op deze website staan ook foto’s en een filmpje van de openingsevenementen.

Sportvrijwilliger van het jaar
De Stichting Sportpromotie Kaag en Braassem had in het kader van het Europees jaar van de vrijwilliger een verkiezing uitgeschreven voor de sportvrijwilliger van het jaar. Er zijn vier voordrachten gedaan.

De heer Jan van Schie uit Hoogmade is uitgeroepen tot sportvrijwilliger van het jaar. Hij ontving afgelopen zaterdag uit handen van burgemeester Van der Velde-Menting de bokaal behorende bij de titel. De heer Van Schie is actief voor zowel IJsclub Hoogmade, als IJsclub Woubrugge en daarnaast zet hij zich in voor de wielerclub uit Hoogmade. Het is een man die de verschillende facetten van het vrijwilligerswerk combineert. Zo voert hij bestuurlijke functies uit, maar staat ook zijn mannetje op het ijs. De heer Van Schie is een veelzijdige vrijwilliger, die de titel zeker verdient!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3