Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Uitreiking Sport Promotie Award « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Uitreiking Sport Promotie Award

Op donderdag 21 april 2011 overhandigde wethouder Floris Schoonderwoerd de Sport Promotie Award 2011 aan Rob van der Geest, founding father van Sportweek Kaag en Braassem. De bokaal werd uitgereikt bij Sportcomplex De Tweesprong, waar Van der Geest, niets wetend, verwachtte te worden geïnterviewd door een sportblad

De Nationale Sportweek in Kaag en Braassem lijkt wederom een succes te worden. De aftrap vormde, mede dankzij het bezoek van Renz Rotteveel en Jochem van Gelder, een goed begin. Ook de inzet van alle vrijwilligers mag hierbij niet vergeten worden, in het bijzonder die van Rob van der Geest. Ondanks het feit dat Van der Geest drie winkels moet managen, vindt hij tijd om het vliegwiel te vormen van Sportweek Kaag en Braassem. Van der Geest wordt beschouwd als founding father en het gezicht naar buiten.

Het samenbrengen van allerlei mensen, sporten, onderwijs en organisaties is iets dat de gemeente belangrijk vindt. Om deze reden wil de gemeente Rob van der Geest de Sport Promotie Award 2011 overhandigen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3