Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Afvalinzameling in Kaag en Braassem 10 jaar door Cyclus « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Afvalinzameling in Kaag en Braassem 10 jaar door Cyclus

Wethouder van Velzen en Directeur van Bloois ondertekenen contract

Met een feestelijke starthandeling gaven wethouder Van Velzen van de gemeente Kaag en Braassem en algemeen directeur van Cyclus de heer Van Bloois op woensdag 1 juni symbolisch het startsein voor de nieuwe dienstverleningsovereenkomst. Cyclus verzorgt de komende tien jaar het afvalbeheer voor de gemeente Kaag en Braassem.

 In de overeenkomst is vastgesteld dat Cyclus het huishoudelijk afval in Kaag en Braassem inzamelt. Het gaat om het legen van minicontainers en verzamelcontainers voor GFT- en restafval en op aanvraag de inzameling van grof huishoudelijk afval en grof tuinafval. Ook beheert Cyclus de inzamelmiddelen. Denk hierbij aan het onderhoud, de aanschaf en het uitzetten van ondergrondse- , bovengrondse- en minicontainers. Bovendien verzorgt Cyclus een deel van de communicatie met inwoners. Zo kunnen inwoners met vragen of meldingen over de inzameling terecht bij de Klantenservice van Cyclus. Voor het gebruik van het afvalbrengstation Rijnstreek en de inzameling van plastic afval zijn al eerder overeenkomsten afgesloten.

 Maatschappelijke taak

Wethouder Van Velzen is zeer tevreden met de nieuwe dienstverleningsovereenkomst, die in goed overleg tot stand is gekomen. “Na stevige onderhandelingen zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Ik heb alle vertrouwen in een goede samenwerking.” Ook Cyclus is zeer verheugd en trots op de gedeeltelijk nieuwe overeenkomst. Van Bloois: “De afvalinzameling van de kern Alkemade werd voorheen door een andere partij uitgevoerd. Nu is Cyclus verantwoordelijk voor het afvalbeheer in heel Kaag en Braassem. De gemeente vertrouwt ons een belangrijke maatschappelijke taak toe. Bovendien is de intentie uitgesproken om de samenwerking in de toekomst te intensiveren. Wij zien dat als een kans om in Kaag en Braassem een mooie bijdrage te leveren aan een schone, hele en veilige leefomgeving.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3