Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Voedselbank Alkemade naar De Efteling « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Voedselbank Alkemade naar De Efteling

De Voedselbank Alkemade gaat maandag 11 juli met 100 van haar cliënten naar de Efteling in Kaatsheuvel. Eerder dit jaar ontving Burgemeester van der Velde 100 vrijkaarten door aanwezig te zijn bij de opening van de nieuwe attractie de magische stad Raveleijn. van der Velde koos ervoor om deze kaarten beschikbaar te stellen aan de Voedselbank Alkemade.

Door het Rabobank stimuleringsfonds is een gift gedaan om busvervoer te regelen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3