Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Kaag en Braassem vervolgt aanbesteding Braassemerland « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Kaag en Braassem vervolgt aanbesteding Braassemerland

De afgelopen periode heeft de gemeente Kaag en Braassem met de geselecteerde marktpartijen in de aanbesteding volgens de concurrentiegerichte dialoog van Braassemerland de consultatiefase doorlopen. De input van de geselecteerde marktpartijen is meegenomen bij het formuleren van de definitieve uitvraag bij de aanvang van de volgende fase, de dialoogfase.

In de definitieve uitvraag die de gemeente recent heeft verstuurd, zijn de minimumeisen en gunningcriteria opgenomen op basis waarvan de geselecteerde marktpartijen worden beoordeeld. Dit beoordelingskader spitst zich toe op financiën en kwaliteit van de inschrijving, waarbij gezien de huidige markt het onderdeel financiën relatief zwaar telt. Het onderdeel kwaliteit van de inschrijvingen moet hierbij voldoen aan een aantal minimumeisen. Via de gunningcriteria, de basis voor de beoordeling van de inschrijvingen, worden partijen vervolgens uitgedaagd om zo veel mogelijk invulling te geven aan de principes van het eerdere masterplan, verwoord in het blauwe, groene, rode en grijze raamwerk. Zaken als verbinding van het woongebied met het water, een robuuste groenstructuur, ontwikkeling van het recreatieve netwerk en variatie in de stedenbouw komen hierin terug. Daarnaast wordt de kwaliteit van de inschrijvingen onder meer beoordeeld op de onderdelenbewonersparticipatie, volkshuisvesting en recreatie.

Het vervolg van de aanbesteding bestaat uit de dialoogfase, waarin inschrijvingen door de geselecteerde marktpartijen worden gevolgd door een dialoog tussen gemeente en marktpartijen, en daarna de definitieve inschrijving op basis waarvan de uiteindelijke beoordeling en aansluitende gunning plaatsvindt. Het streven is om in de eerste helft van 2012 het project te gunnen aan de winnende marktpartij.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3