Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Plastic afvalinzameling boven landelijke doelstelling « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Plastic afvalinzameling boven landelijke doelstelling

In juli heeft u, samen met andere inwoners van Kaag en Braassem, wel 13.180 kilo plastic afval gescheiden gehouden. Als u zo doorgaat, komt de gemeente op 18,3 kilo per huishouden uit. De landelijke doelstelling is 15,1 kilo. Het plastic dat u apart houdt, kunnen we recyclen en gebruiken om nieuwe producten te maken.

Dit betekent dat we geen nieuw plastic hoeven te maken, dat gemaakt wordt van olie. Olie is een schaarse grondstof, dus daar moeten we zuinig mee zijn. Zet ‘m op, dan haalt Kaag en Braassem ruimschoots de doelstelling en sparen we het milieu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3