Warning: Division by zero in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php on line 1191

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/modules/qbgcahtc.php:1191) in /home/kaagbraa/domains/nieuwsuitkaagenbraassem.nl/public_html/wp-content/plugins/enhanced-wordpress-contactform/wp-contactform.php on line 276
Mooiste nachtelijke foto loont! « Hacked by M.e-dz
www.weer.nl

Mooiste nachtelijke foto loont!

De Milieudienst West-Holland roept inwoners op foto’s te maken van gebouwen, winkels en bedrijven in de regio Holland-Rijnland die ’s nachts doorlopend verlicht zijn. Tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 29 oktober vragen wij extra aandacht voor deze nachtelijke verlichting. De Milieudienst benadert deze bedrijven en adviseert hen over energiebesparende maatregelen.

 In de nacht van 29 oktober worden in heel Nederland lichten gedoofd en vinden er publieksactiviteiten plaats om de duisternis te beleven. De Milieudienst gaat zich regionaal ook voor de duisternis inzetten. Met de fotowedstrijd wil de Milieudienst zowel bedrijven als inwoners bewust maken van slimme en zuinige verlichting. En zo energieverspilling en onnodig lichtgebruik tegen te gaan.

 Inwoners kunnen tot 1 oktober de foto’s sturen naar aanmelding@mdwh.nl, onder vermelding van hun eigen naam en het adres en naam van het gebouw. De inwoner met de leukste/mooiste foto ontvangt een waardebon van € 50,- te besteden bij www.energiebespaarshop.nl.

 Nacht van de Nacht

Met de Nacht van de Nacht vragen De Provinciale Milieufederaties en Stichting Natuur en Milieu aandacht voor de schoonheid en het belang van donkere nachten. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de zevende keer georganiseerd. En het blijft niet bij één nacht. Steeds meer bedrijven en gemeenten nemen structurele maatregelen om onnodige en hinderlijke verlichting tegen te gaan.

 Energie voor de Toekomst

Dit is een initiatief van Energie voor de toekomst, de klimaatcampagne van de gemeenten uit de regio Holland Rijnland en de Milieudienst West-Holland. Het doel van deze campagne is CO2-uitstoot verminderen door energiebesparing en duurzame energieproductie. Inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid werken hierbij samen.

Meer informatie? Zie www.energievoordetoekomst.nl of www.energieservicepunt.nl.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Advertentieblok 3